De Zaak van Ruud

De Zaak van Ruud staat voor hedendaagse mannenmode met stijl. Wij hebben een ruime collectie aan kwaliteitsmerken en de juiste kennis in huis voor een passend kledingadvies.

Ieder seizoen stellen wij een een nieuwe collectie samen. Als vaste klant spaart u bij iedere aankoop voor waardepunten, die u twee keer per jaar aan ons uitgekeerd krijgt in de vorm van korting op de collectie.

Onze merken

Ieder seizoen stellen wij weer met zorg een nieuwe collectie samen uit onze merken. De volgende merken vindt u in onze winkel:

Donar, Gate one, Mac, Meyer, Olymp, Pierre Cardin, State of Art, John Miller, VANGUARD, Cast Iron, Baileys, Reset, Carl gross, Mmx, GREVE, Thomas Maine, Desoto, Carter&Davis, Gabba, NZA, Jenszen, PROFUOMO, Falke, Saint Steve.

Blijf op de hoogte
team-herfst21

Op de hoogte blijven van onze laatste acties of nieuwtjes over de Zaak van Ruud? Schrijf in voor de nieuwsbrief, volg ons op onze Facebook of Instagram.

Ondernemer van het jaar!

Super trots zijn we! Op 2 oktober zijn is Ruud Donders verkozen tot Ondernemer van het jaar 2019/2020! Bij Gasterij de Arend in Winssen waren meer dan 200 ondernemers en bestuurders uit de gemeente Beuningen bij de feestelijke uitreiking. De lovende woorden van de jury: “Ruud bouwde een grote vaste klantenkring op, die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt. Bewonderenswaardig is hoe hij op eigen kracht zijn zaak vergrootte en vernieuwde. Niet alleen zijn modezaak, maar ook zijn voortrekkersrol bij evenementen in het centrum, maken dat Ruud een boegbeeld van Beuningen is.”