MANNENMODE IN BEUNINGEN

De Zaak van Ruud staat voor hedendaagse mannenmode met stijl. Wij hebben een ruime collectie aan kwaliteitsmerken en de juiste kennis in huis voor een passend kledingadvies.

202310_de-zaak-van-ruud-1×1-24

TEAM WORK

Al bijna 15 jaar staan wij in Beuningen voor onze klanten klaar! Gestart met een klassieke collectie, daarna uitgebreid met jonge en stoerdere merken. Wij bieden kleding aan voor drie generaties mannen en voor iedere gelegenheid.

We hechten waarde aan service, zo geven we graag advies of zorgen we ervoor dat de kleding aangepast wordt naar uw maat.

In de zomer van 2018 hebben we onze winkel uitgebreid. Door het naastgelegen pand bij de winkel te betrekken is de winkel nog ruimer geworden. Regelmatig voegen we nieuwe merken toe aan onze collectie waardoor je steeds kan vertrouwen op een compleet en actueel overzicht.

Tot ziens in onze zaak,

Jeffrey, Sabina, Diana, Rian en Ruud.

ONDERNEMER VAN HET JAAR

Super trots zijn we! Op 2 oktober zijn is Ruud verkozen tot Ondernemer van het jaar 2019/2020! Bij Gasterij de Arend in Winssen waren meer dan 200 ondernemers en bestuurders uit de gemeente Beuningen bij de feestelijke uitreiking. De lovende woorden van de jury: “Ruud bouwde een grote vaste klantenkring op, die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt. Bewonderenswaardig is hoe hij op eigen kracht zijn zaak vergrootte en vernieuwde. Niet alleen zijn modezaak, maar ook zijn voortrekkersrol bij evenementen in het centrum, maken dat Ruud een boegbeeld van Beuningen is.”

VOLG ONS ONLINE